Over WVDT

Wat is WVDT

Wat is WVDT?

Een cinematisch programma dat inzoomt op de Werkgever Van De Toekomst, een vast onderdeel van het programma is het betrekken van werkgevers door middel van een inspirerende story-line. Tijdens het programma komt op een natuurlijke wijze naar voren wat hun Werkgever van de Toekomst maakt. En dat doet elke werkgever op een unieke manier!

_DSC0905

Hoe werken wij?

De inspirerende verhalen van werkgevers vullen wij aan met onze expertise op het gebied van televisie en sterke content. Dit begint bij onze redactie die ter voorbereiding alles tot in de puntjes uitwerkt, waar vervolgens onze cameraploeg het roer overneemt en het proces volledig begeleid. Het editing team begint meteen met het knutselwerk en zorgen voor een mooie afronding van de opnames en dit is het moment waar wij, jullie zullen monteren in één van onze uitzendingen als Werkgever van de Toekomst!

_DSC3858

Welke aflevering past bij jou?

Tijdens de afleveringen belichten we verschillende sectoren. In deze afleveringen komt onder andere het volgende naar voren: de ontwikkelingen in de sector, interessante beroepsgroepen en natuurlijk wat maakt iemand nou Werkgever van de Toekomst.

Welke aflevering past het beste bij jou? Laten we er samen achter komen, check onze thema pagina!